werken cederlaan naderen hun afwerking

Als alles volgens plan verloopt, moet de indrukwekkende werf aan de Cederlaan tegen het bouwverlof begin juli, afgewerkt zijn. We geven u graag een stand van zaken op de verschillende fronten.

Woningen Perziklaan

In de omgeving van de Perziklaan wordt de laatste weken hard gewerkt aan de nutsleidingen (zoals telefonie, water en elektriciteit) en het terug in orde brengen van de wegen en voetpaden. 
Aan de achterzijde van de woningen in de Perziklaan legt de aannemer momenteel het pad aan dat de verschillende woonblokken met elkaar zal verbinden. 
U begint al heel goed het mooie groene binnengebied te zien dat stilaan ontstaat tussen de huizen aan de Perziklaan en de appartementen en assistentiewoningen.

In diezelfde parkomgeving verrees onlangs tussen de huizen van de Perziklaan en de assistentiewoningen nog een fietsberging die ook zal dienst doen als technische ruimte.

Assistentiewoningen

Ook de tuin van de assistentiewoningen werd onder handen genomen. 
Heel leuk is dat op alle verdiepingen van de assistentiewoningen banken geïntegreerd werden die uitkijken op de binnenkort groene omgeving. Binnenin is de aannemer nu bezig met de regeling van de technieken als verwarming en ventilatie.

Woonblokken

Iets verderop verdwijnen binnenkort de stellingen die nu nog opgetrokken zijn tegen de gevels van de woonblokken. Binnen een tweetal weken is die hele omgeving dus stellingvrij.

Intussen krijgen we ook aan de achterzijde van de woningen aan de Cederlaan een idee van hoe de groenzone er zal uitzien. Hier verschijnt zelfs al het eerste gras.  Ga een kijkje nemen, het verandert elke dag…

Appartementen

In de garage van de appartementen aan de Cederlaan werden de afgelopen week lijnen geschilderd voor de gebruikers van de parking. 

Binnenin is de aannemer volop bezig met de installatie van de keukens in de erg lichtrijke flats.
De binnenschilderwerken zijn er volop aan de gang.

Wat bij de appartementen nu nog moet gebeuren, zijn de rioleringswerken en het plaatsen van hekwerken op de gelijkvloerse verdieping zoals ballustrades, maar bijvoorbeeld ook brievenbussen.

Als alles volgens plan blijft verlopen, dan moeten de werken aan de Cederlaan tegen het bouwverlof kunnen afgewerkt zijn. En dat start op 9 juli…

Fingers crossed!